Internationale culinaire tradities rondom het rouwen

Wie wil stagelopen in Friesland?
Wij zoeken iemand met een kritische benadering van cultuurhistorische amusement als in musea. In geschiedenis en authenticiteit in het culinaire erfgoed rond om het Internationale rouwen. Uitgebeeld als levende geschiedenis.

Nieuw!!

Stageproject: Internationale Culinaire Tradities rondom het rouwen

November 2020

 

Rouwen doe je niet alleen.

Internationale culinaire tradities rondom het rouwen

Afscheid nemen doe je maar een keer.

Introductie: Op een nog nader te bepalen tijdstip: 2020

 

Het beoogde doel is verbinding, samen werken aan een traditie en rouw rituelen die eindeloos zijn.

Rouw culturen in Nederland, internationale culturen met elkaar verbinden en inzicht geven in elkaars rouw cultuur. Elke samenleving kent een reeks gebruiken en gewoonten rondom het sterven. En eten hoort bij een begrafenis. Het symbool van de kringloop van de mens. In vroeger tijden, maar nog niet zo lang geleden kende Nederland ook een uitbundige rouwcultuur. De dood is een lot dat wij allen moeten accepteren. In alle culturen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij

Carolina Verhoeven

+31 (0)683272405

Culinair Erfgoed Centrum

Academie Culinaire Historie

www.culinairerfgoedcentrum.com

 

Email: culinairerfgoedcentrum@gmail.com

 


Mediabestanden


0 reacties

Plaats een reactie